Waarom Aircoservice?
 
De airco zorgt voor een optimaal klimaatcomfort tijdens het auto rijden.
Het zorgt voor een aangename  verkoeling op warme dagen en voor uw gezondheid is het goed dat de lucht snel ontvochtigd wordt,voor uw veiligheid is het belangenrijk dat ramen snel  ontwasemt worden bij vochtig weer.
maar in het belang van uw gezondheid en veiligheid is het ook belangenrijk dat het airconditioning systeem  goed onderhouden wordt.
 
De verdamper moet regelmatig gedesinfecteerd worden van bacterie, schimmels  en andere micro organisme die via het ventilatiesysteem in uw interieur terecht komen. 
 
De interieurfilter zorgt voor een schone lucht in uw interieur deze moet dan ook regelmatig vervangen 1x per jaar of om de 15.000klm. worden want de filter vult zich met pollen, vuil en stof.
 
Koudemiddel moet regelmatig bijgevuld worden jaarlijks ontsnapt 10% van het koudemiddel door natuurlijke verdamping,
Over langere periode dringt vuil en lucht het systeem binnen dit wordt nog eens bevorderd door eventuele lekkages (poreuze o-ringen,steenslag)
de filter droger raakt dan verzadigd en kan het vocht niet langer opnemen,de airconditioning levert dan niet meer het volledige vermogen.
Maar het kan nog erger het koudemiddel  levert  in de loop der tijd een zuur wat weer verschillende componenten van het systeem kan aantasten en corrosie veroorzaakt wat weer tot hoge reparatie kosten lijdt.
 
Aircocheck
 
Door uw aircosysteem regelmatig te laten controleren voorkomt u onverwacht uitvallen van uw airconditioning en een hoop ergernis.
Het is beter voor uw gezondheid en veiligheid en bespaart u hoge reparatie kosten.
U kunt het beste bij elke grote onderhoudsbeurt onderhoud laten plegen aan uw airconditioning, maar u kunt in tussen tijd ook zelf in  de gaten houden, herkent u één van de onderstaande punten maak dan een afspraak of rij even langs.
  • Duurt het lang voor dat het interieur op aangename temperatuur is?
  • Niezen, hoesten, tranende ogen leeft uw airconditioning?
  • Verbruikt u meer brandstof?
  • Heeft u last van een onaangename muffe geur in de auto?
 
Kosten aircoservice 
 
Complete aircoservice bestaande uit een druk en lek test en het vullen en recyclen van het koudemiddel van de  airconditioning
kost € 99,-incl. btw
 
 
 
 
 
 
                                                                   Afbeelding invoegen