Bericht schrijven >

1 | 2 volgende »

Service zoals deze behoort te zijn, prima! Band lek, direct gerepareerd en opgezet. Duidelijke prijsafspraken Vriendelijke ontvangst en altijd servicegericht. Een bedrijf waarvan er niet veel meer zijn . Kent de klant en is gewoon goed!

Jaap de Bruin - 05-02-2021 - 12:37

Al vele jaren wordt ik zeer goed geholpen door Hans. Eerst met oldtimers (MG TD en Austin Healey) later met mijn Audi Q5 en Audi TT.
Veel vakkennis en ervaring en dat merk je. Tevens eerlijke prijzen.
Hij blijkt van alle markten en merken thuis.
Ook prima adres voor bandenopslag en bandenwissel.
Ik hoop nog jaren van zijn diensten gebruik te kunnen maken.

Nederlof B., - 02-11-2020 - 12:26

Beste,

Vandaag heb ik mijn remschijven laten vervangen van mijn auto. Van te voren is er een prijsindicatie gegeven van de kosten. Ik was dan ook zeer verrast dat het vervangen van 2x remschijven voor mij ineens bijna 100 euro meer heeft gekost dan vooraf is aangegeven. U als eigenaar was helaas niet aanwezig toen ik mijn auto had opgehaald. U snapt wel dat ik hier natuurlijk niet blij mee ben en dat dit slechte reclame is voor u.

Roy van der Pluijm - 19-03-2019 - 17:14

 

Hallo Hans,
Veel jaren zijn wij klant geweest in Heklendorp bij het bedrijf van jouw vader. Ook jij hebt ons regelmatig geholpen met de Lada's. Op mijn bureau staat een pennenbakje met de naam van Wim van Eijk, boven op zolder ligt een reistas met Wim van Eijk erop. In de fotoboeken zitten foto's v an de eerste Lada's. Allemaal gekocht in Hekendorp, zonder ooit een koopcontract te tekenen. Was niet nodig! Wat we ons afvragen is of je vader nog leeft. Zijn gezondheid was niet heel best meer. Maar als we langs fietsten op zondag werden we wel eens op de koffie gevraagd. Hoe is het met pa???

Ruud Terpstra - 28-03-2018 - 23:33

Hallo Hans.

Na 9 jaar mijn Peugeot Expert tot tevredenheid te hebben onderhouden bij je, toch even mijn complimenten over de service die ik al die tijd heb gehad(gratis leenfiets of auto etc.).Ook de nazorg en altijd (gratis) advies over de mankementen die de e.v.t. toekomstige vervanger(s) voor die Peugeot is jou nooit teveel moeite geweest, zelfs als mijn vrouw je steeds belde om een vraag te beantwoorden was je nooit kortaf of het gevoel dat het teveel was terwijl je er zelf geen belang bij had. Uiteraard komt de nieuwe auto ook bij jou in onderhoud. Kortom een no nonsens garage met goede service en prijsstelling, zo vindt je ze niet vaak meer.

Leuke website trouwens.

M.V.G. Kees Valks

kees valks - 26-08-2015 - 19:21


Bericht schrijven >

1 | 2 volgende »